Permanente make-up

Elke dag perfect opgemaakt.

GGD gecertificeerd dus veilig!

Wilt u iedere dag verzorgd voor de dag komen, ook zonder iedere ochtend make-up aan te brengen? Dan kan permanente make-up, ofwel PMU, voor u de oplossing zijn!

Bij Beauty Salon Lian kunt u terecht voor:

  • permanente eyeliner,
  • permanente lipliner of
  • permanente wenkbrauwen.

Wat is Permanente Make-up?

Permanente make-up of PMU is het aanbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald wordt geplaatst.

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt getekend, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar er mooi en verzorgd uitzien. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners of lipliners.

Voordelen permanente make-up (PMU)

  • U bespaart tijd
  • U ziet er altijd verzorgd uit
  • U heeft nooit meer uitgelopen make-up na zwemmen, sporten of na een regen bui.
  • U hoeft zich nooit meer zorgen te maken om uw make-up

Hoe gaan wij te werk?

Het laten zetten van PMU is best een grote stap. Dan is het fijn om te weten wat je te wachten staat. De behandeling bij Beauty Salon Lian wordt uitgevoerd door een , GGD gecertificeerd en gediplomeerde, schoonheidsspecialist, die ingaat op uw wensen.

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we Uw wensen en de mogelijkheden. We bekijken uw gezicht en brengen met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw ogen aan, kleuren uw wenkbrauwen in of tekenen een lijntje om uw lippen.

Omdat het in eerste instantie niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Mocht u niet direct tevreden zijn, dan passen we dit eenvoudig aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met uw getekende eyeliner, lipliner of wenkbrauwen.

Pas als u 100% tevreden bent, beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up.

Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. De ogen/wenkbrauwen/lippen zullen er donkerder en gezwollen uitzien. Schrik hier niet van, na een week is dit 50% minder. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Houdt er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat te bereiken. Na het zetten van de permanente make-up zal uw huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt.

Informatie ‘’Opfrissen’’

Bij het opfrissen van permanente make-up wordt tot 1 jaar na de eerste behandeling  bij Beauty Salon Lian het opfristarief gehanteerd. Na deze tijd rekenen we het normale tarief.

Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen sieren uw gezicht en zijn bepalend voor mimiek en expressie. Veel dames kiezen ervoor om wenkbrauwen permanent te laten aanbrengen.

Bij Beauty Salon Lian is er keuze uit de schaduw techniek en hairstroke techniek.

 

Eyeliner

Of u normaal gesproken wel of geen eyeliner boven en/of onder tekent, eyeliners met Permanent Make-up zijn altijd mooi en vooral heel natuurlijk. Doordat de pigmentkleur tussen de wimperhaartjes worden gezet, lijken uw wimpers voller en laat de Permanent Make-up uw ogen op natuurlijke wijze nog meer spreken.

Lipliner

Mooi gevormde lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Een belangrijke toepassing van Permanent Make-up is het corrigeren van lippen en hier wordt over het algemeen gekozen voor een minder opvallende kleur lipliner.

 

Voorzorg

Voordat u besluit om permanente make-up te nemen moet u met bepaalde zaken rekeningen houden. Ook bij sommige ziektes kan en mag permanente make-up niet worden uitgevoerd.

Nazorg

Zoals elke cosmetische ingreep is de procedure van permanente make-up een proces waarbij enig geduld in acht zal moeten worden. Maar ook dat wordt beloond en na een week is er al een prachtig resultaat zichtbaar.

Verdoving

De huid kan verdoofd worden met een crème, zodat de behandeling wat minder pijnlijker is.

Voorzorg

Voordat u besluit om permanente make-up te nemen moet u met bepaalde zaken rekeningen houden. Ook bij sommige ziektes kan en mag permanente make-up niet worden uitgevoerd.