Contact gegevens

Waar en hoe kunt u mij bereiken.

Op deze pagina, heb ik voor u, bij elkaar gezet waar en hoe u Beautysalon-Lian kunt bereiken. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag, neem dan gerust contact op, zodat ik samen met u kan zien wat ik voor u kan doen. Ik ben telefonische, per mail en ook met een informatie formulier bereikbaar.


Adres Beautysalon LianHet aders van Beautysalon-Lian is:

Bornerweg 21, 6141 BJ Limbricht. Zie bijgevoegde Google-Maps kaart voor meer informatie.


Telefoonnummer Beautysalon Lian

Voor het maken van een afspraak, of vragen kunt u mij telefonisch bereiken op +31(0)6-81237378. Tijdens een schoonheidsbehandeling ben ik niet in de gelegenheid u telefonisch te woord te staan. Spreek uw boodschap of vraag in en ook uw telefoonnummer. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.


Mail adres Beautysalon LianU kunt ook een bericht, of vraag sturen via onderstaande informatie formulier. Ik neem zo snel mogelijk per mail contact met u op. Heeft u liever dat ik telefonisch contact op neem, vermeld dat ook uw telefoon nummer.


klokOpeningstijden van Beautysalon-Lian zijn:

 

Maandag 14:00 - 21:00

Dinsdag 9:00 - 21:00

Woensdag 9:00 - 17:00

Donderdag 9:00 - 17:00

Vrijdag 9:00 - 17:00

Zaterdag & Zondag Gesloten 


 

Informatie formulier


  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail aders (verplicht)

  Wilt u liever terug gebeld worden?

  Vul dan uw telefoonnummer in:

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bornerweg 21, Limbricht

  Online afspraak maken

  Een afspraak maken kan op verschillende manieren. De eenvoudigste manier is online. Kies hieronder welke behandeling(en) u wilt afspreken. In de volgende stappen kiest u ook de dag en het tijdstip.

  Heeft u een keuze kunnen maken voor de behandeling(en), dag en tijd en deze verzonden? dan ontvangt automatisch een bevestiging van uw afspraak per mail.