Permanente lipliner

Mooi gevormde lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Sommigen van ons hebben bijvoorbeeld een te dunne boven- of onderlip, scheve lippen, een heel rafelige liplijn of zelfs vervaagde lipcontouren. Een belangrijke toepassing van permanente lipliner is het corrigeren van lippen en hier wordt over het algemeen gekozen voor een minder opvallende kleur lipliner. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een juist opvallende lipliner in een door u gewenste kleur.
Hoe gaan we te werk?

Tijdens de eerste afspraak verteld U over Uw wensen en bekijken uw gezicht en lippen. We tekenen hierna met ‘gewone’ make-up een lijntje om Uw lippen. Omdat dit niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Bent u niet direct tevreden, dan passen we dit eenvoudig aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met Uw getekende lipliner. Als u tevreden bent over de lipliner, wordt in overleg met u de kleur bepaald.

LET OP!

Heeft u last of last gehad van van een koortslip (Herpes virus), dan is een lipliner met Permanent Make-up mogelijk. Geeft u dit wel bij het maken van de eerste afspraak door. Voor de behandeling adviseer ik u graag welke maatregelen u kunt nemen!!