Permanente wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen sieren uw gezicht en zijn bepalend voor mimiek en expressie. Veel dames kiezen ervoor om permanente wenkbrauwen te laten aanbrengen.

Bij Beauty Salon Lian is er keuze uit de schaduw techniek en hairstrokes techniek.

Schaduw techniek

Met de schaduw techniek wordt de ondergrond van de wenkbrauwen volledig ingekleurd met een pigmentkleur naar wens. De schaduw techniek is het best te vergelijken met wenkbrauwen die met een potlood zijn ingekleurd. Na de genezing zal de kleur van de permanente make-up een stuk lichter zijn, daarom volgt er na ongeveer 6 weken nog een nabehandeling.

Hairstroke techniek

Bij hairstroke wenkbrauwen worden er realistische wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd in de vorm van fijne streepjes. Deze worden gepigmenteerd in de haargroeirichting en kleur van de natuurlijke wenkbrauwen.

Hairstroke zijn niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden. Echter schrikt men vaak van de foto’s op internet. De foto’s op internet zijn in de meeste gevallen direct na de behandeling gemaakt en hierdoor zijn de streepjes nog erg scherp. Gedurende het genezingsproces zal deze scherpte afnemen. Bij de nabehandeling worden alle puntjes op de ‘i’ gezet.

 

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de eerste afspraak verteld U over Uw wensen en bekijken uw gezicht en wenkbrauwen. We tekenen hierna met ‘gewone’ make-up wenkbrauwen. Omdat dit niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Bent u niet direct tevreden, dan passen we dit eenvoudig aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met uw getekende wenkbrauwen. Als u tevreden bent over de wenkbrauwen, wordt in overleg met u de kleur bepaald.