Lichaamsmassage

masageEen lichaamsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en het verzachten van pijn en stijfheid in spieren en gewrichten. Daarnaast wordt door een lichaamsmassage de doorbloeding verbeterd en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.

Geef lichaam en geest de kans volledig tot rust te komen.

Nek-, schouder-  en rug massage

De nek-, schouder- en rug massage is zeer geschikt voor mensen die een verkeerde houding of zwaar lichamelijk werk hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Een rug massage op zijn tijd vermindert spierspanning in de rug. Met name de onderrug wordt ontzien, want dat deel van Uw rug heeft het meest te verduren. Spanningsklachten komen zowel in de onderrug als de bovenrug voor.

Beenmassage

Onze benen moeten ons een leven lang dragen. Daar zijn we ze maar zelden dankbaar voor. Gezonde benen zijn een kostbaar bezit. Ze brengen ons waar we heen willen, we lopen, werken, dansen en sporten ermee. Dit houdt in dat we onze benen in goede conditie moeten houden.

Vaak staan we hier pas bij stil als ze pijn gaan doen of als de eerste spataderen zich aankondigen. Zware benen en vermoeide benen is een redenen om ze te verzorgen. Een beenmassage verbetert de bloedsomloop in de benen.

Verder is een beenmassage zeer geschikt voor mensen die cellulite hebben.