Lash Volume Lift

Wat is Lash Volume Lift?

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Volume Lift behandeling worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt 6 tot 9 weken lang! De Lash Volume Lift behandeling is ook mogelijk in combinatie met het verven van uw wimpers. Hierna zijn uw natuurlijke wimpers niet alleen mooi gekruld, maar ook diep zwart van kleur.

Hoe werkt Lash Volume Lift?

De Lash Volume Lift-methode is een behandeling voor de eigen (natuurlijke) wimpers, waarbij er dus géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers of losse wimperextensions.

Tijdens de behandeling worden je bovenwimpers over siliconen pads gekamd, waarna een liftende gel wordt aangebracht. Na tien minuten wordt de gel weer verwijderd en worden je wimpers geneutraliseerd met een vloeistof. Je wimpers worden hierdoor vanaf de wortel gelift en lijken tot wel twee keer zo lang.

Wat is het verschil tussen Lash Volume Lift en Wimperpermanent?

Met Lash Volume Lift lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!


voor en na Lash Volume Lift behandeling
voor en na Lash Volume Lift behandeling

Lash Volume Lift door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Het is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.