Gellak

gellakGellak is een product dat aangebracht wordt als nagellak, maar dat net zo goed uithardt als gel. Deze lak wordt aangebracht op uw natuurlijke nagel en wordt uitgehard onder een UV-lamp.

De nagels zien er 2 tot 3 weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

De gel biedt een sterke en natuurlijke bescherming van uw nagel. Het resultaat? Mooie glanzende nagels waarvan de gel op een zachte en nagelvriendelijke manier verwijderd kan worden zonder te vijlen.

De behandeling bestaat uit nagels vijlen in gewenst model, nagelriemen verzorgen, aanbrengen van een ‘base-coat’, kleurlak en ‘top-coat’, nagelriem olie en een handcrème

lightbulbGellak kan ook op uw teennagels worden aangebracht. Hierop blijft het wel 4 tot 6 weken perfect zitten. Vooral aan te bevelen tijdens de zomermaanden.