Wimper extensions

le02Wat zijn wimperextensions?

Op ieder eigen wimper haartje wordt een wimperextension met een speciale lijm (zonder formaldehyde) geplakt. Dit is de zogenaamde ‘One by One’ techniek. Hierdoor krijg je een natuurlijk effect.

De wimpers zijn zacht en je kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten, zwemmen etc.

Je hebt in principe geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als je dit nodig vindt. Let wel op! Gebruik mascara zonder olie! Te koop in de salon, mascara speciaal voor wimperextensions.

Voor wie zijn de wimperextensions geschikt?

Wimperextensions is in principe voor iedereen geschikt, uitzonderingen zijn de klanten met allergieën voor de bestanddelen die in de lijm zit. Heb je net de eigen wimpers gepermanent? Dan is het ook niet mogelijk de wimperextensions te plaatsen, vanwege de krul.

Verder is het niet geschikt voor mensen die geen eigen wimperhaartjes hebben.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven gemiddeld 4 tot 5 weken zitten, afhankelijk van de groeicyclus van eigen wimpers en verzorging van de wimpers.

Wat te doen voor de behandeling?

Heb je besloten om een afspraak te maken, dan is het prettig als je zonder mascara komt en voor lensdragers, de lenzen uit te doen. Dan gaan we samen de lengte en krul bepalen.

Hoe lang duurt een wimperextension behandeling?

Een nieuwe set wimperextensions plaatsen, neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag. Een aanvulling duurt ongeveer 45 minuten.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de lijm losweekt. Laat dit door een wimperstyliste doen en ga niet aan de wimperextensions trekken, zo breek je de eigen wimper af!

Welke nazorg is er nodig?

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden
Niet wrijven in de ogen maar dep zachtjes droog na wassen.
Gebruik géén producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis.
Het gebruik van gewone mascara is af te raden, mocht je toch mascara willen dragen, dan kun je mascara, speciaal voor wimperextensions, bij Beauty Salon Lian aanschaffen.
Gebruik géén wimperkruller om de wimpers te krullen.

lightbulbProbeer niet de wimperextensions zelf te verwijderen!

Laat dat altijd door een professional doen.